De nieuwe Defender

De nieuwe Defender

Het nieuwe model vertegenwoordigt 70 jaar aan kennis en innovatie, en integreert de vertrouwde robuustheid waar de Defender om bekend staat in een auto die klaar is voor de 21e eeuw.

De Defender heeft een ongeëvenaard exterieur. Het onmiskenbare silhouet toont onmiddellijk het karakter van de auto.

Land Rover heeft de Defender een radicaal nieuw uiterlijk gegeven. Er zijn wel veel subtiele knipogen naar de oude Defender.

Denk aan safari ramen, het reservewiel wat achterop gemonteerd zit, een achterdeur die zijwaarts opent en z’n brede heupen natuurlijk. De twee kleine buitenste achterlichten zijn een verwijzing naar de twee kleine ronde achterlichten van de vorige Defender.

 

Defender en accesoire packs leverbaar via 4x4 Verbeek

De nieuwe Defender kopen bij een specialist? Wij maken graag een offerte voor u. 

Nog niet overtuigd en eerst een proefrit aanvragen? Dat kan! Wilt u zelf het rijgenot en de vele mogelijkheden van de nieuwe Defender ervaren? Kom langs en vraag een proefrit aan. 

Vier accessoire packs
Op zoek naar accessoires om uw Defender naar uw lifestyle aan te passen? De accessoire packs monteren wij graag voor u in onze gespecialiseerde werkplaats.

 

Image
Image
Image
Image
Image
new-defender-04.jpg
new-defender-11.jpg

Van binnen oogt de Defender vooral als een moderne, luxe personenauto.

Het interieur straalt klasse uit, maar je hoeft niet bang te zijn om het vies te maken. Dit is geen Range Rover. Dankzij het gebruik van zachte rubberachtige materialen is het dashboard eenvoudig schoon te maken.

Zo origineel als de klassieke Defender was zal de nieuwe generatie niet worden, maar Land Rover is erin geslaagd om de terreinauto van de 21ste eeuw te maken. Niet de zoveelste modieuze SUV dus, maar een échte terreinauto, die vooral technisch een reuzensprong maakt in vergelijking met zijn voorganger.

De nieuwe Defender rijdt scherp en betrouwbaar. Hij staat hoger op zijn wielen dan de doorsnee SUV en het veercomfort is mede dankzij de luchtvering dik in orde. Verder heeft deze Land Rover uiterst intelligente vierwielaandrijving die hem door de lastigste terreinen helpt. Geholpen door moderne elektronica bedien je nu heel gemakkelijk de tussenbak of differentiëlen en kies je de juiste techniek voor het type ondergrond (sneeuw, modder, zand, stenen).

De luchtvering (en dus niveauregeling) maakt het mogelijk om de auto 14 centimeter hoger op zijn wielen te zetten: reuze handig in het terrein. En je kunt zelfs door tot 90 centimeter diep water rijden.

 

new-defender-14.jpg
new-defender-13.jpg
new-defender-05.jpg
new-defender-12.jpg

Telefoon: 0575 513 949
Email: info@4x4verbeek.nl

De Stoven 35
7206 AZ Zutphen

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag 09.30 - 13.00 uur
  • Zon- en feestdagen: Gesloten